Viber
facebook messenger

Магазин за уреди за вграждане Свежен


Уреди за вграждане Свежен - Партньор на Опънати тавани Бонита 

Уреди за вграждане или свободностоящи? Това е въпросът, който най-често ни задават клиентите. Истината е, че и двата вида уреда имат своите предимства в модерната кухня.

Какви са предимствата на уредите за вграждане?

В днешно време, все повече потребители търсят практично и функционално решение за своята кухня. Те се насочват към уредите за вграждане, не само защото притежават същото качество и функции като свободностоящите, но и заради множеството им предимства:

- Икономия на място – вградените уреди Ви дават възможност да се насладите на свободата да се движите свободно, без да се притеснявате от ограниченото пространство.

- По-голямо удобство, като имате свобода да изберете къде точно да ги поставите. Например, фурната може да бъде под котлоните или на височината на очите Ви, което да спести от постоянното навеждане.

- По-безопасни: Всички уреди имат специални защити, които предпазват Вашите деца и домашни любимци. За разлика от свободностоящите, няма опасност някой да се блъсне в тях или случайно да падне върху тях.

- По-тихи. Вратите и стените на шкафовете допълнително ги изолират и минимализират вибрациите  при тяхната работа. Това е особено полезно, ако Вашата кухня е разположена до спалня или дневната зона.

- Лесни за почистване – много потребители се притесняват, че вграждането им може да ги затрудни при почистването и поддръжката. Всеки уред е създаден, така че да улесни максимално работата Ви. Повечето модерни фурни за вграждане имат функции за самопочистване като пиролиза и други. Освен това, няма свободно място между тях и мебелите, което намалява възможността да се събира прах.

- По-лесно ще комбинирате електрически уреди за вграждане, отколкото свободностоящи.

- Енергийно ефективни – обикновено са по-висок енергиен клас от стандартните модели. Те са създадени да използват по-малко енергия и да пестят електричеството.

- Повишават функционалността – позволяват Ви да разпределите пространството според Вашите предпочитания и да си създадете отделни кътове за приготвяне на храна, готвене и миене на съдовете.

На сайта на Уреди за вграждане Свежен и в магазините ни в гр. Варна и гр. Бургас ще откриете богато разнообразие от хладилници, фурни, съдомиялни, аспиратори, микровълнови и др.

КОНТАКТИ:

Магазин Варна 
ул. Неофит Рилски 17
Телефон: 0897 894 129
Телефон: 0897 763 395

Магазин гр. Бургас 
ул. Уилям Гладстон 27 ( до пожарната)
Телефон: 0899 763 395

https://bialatehnika-varna.com/

Партньори
 
 

Варна
+359 895 454 934
+359 894 622 799
office@bonita.bg
бул. "Трети март" 22Б

Работно време:
09:00 - 19:00 (понеделник - петък)
Почивни дни: Събота и Неделя
Пловдив
+359 898 677 438
plovdiv@bonita.bg
Ул. Петко Д. Петков 64

За други населени места в БЪЛГАРИЯ
+359 895 454 934
office@bonita.bg



Facebook
Социални мрежи        



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни