Aquahouse Thermal & Beach в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ e модерно водно съоръжение представляващо термален, плажен, спортен и SPA комплекс за целогодишно ползване.

В основата на функционирането на проекта е геотермалната вода, извлечена посредством извор в рамките на имота. Геотермалната вода е заложена в отоплението на комплекса и водните площи. По цялата застроена площ е заложено нискотемпературно водно подово отопление.

В комплекса са реализирани 14 басейна и водни съоръжения, разделени условно на няколко зони. Търсена е чиста и семпла линия на архитектурата и дизайна, като водещото при избора на материалите е естественото, уютно усещане, белотата и устойчивостта.

Ние от екипа на Опънати тавани Бонита се включихме в изпълнението на проекта еблематичен за курорта „Св. Св. Константин и Елена“. За нас беше истинско предизвикателство. Неправилната форма на парцела спомогна за създаването на интересни пространства, които са разработени така, че всяко да носи характерна атмосфера.

В проекта бяха използвани светопропускливи (транслуцентни) платна над 150 м2 в различни зони и сложни геометрични форми.

Опънати тавани Бонита изказва благодарност на екипа на STARH Stanislavov Architects.

Проектът бе изпълнен в срок въпреки сложната геометрия на проекта.

Опънати тавани Бонита са идеалният избор за помещения с повишена влажност като бани, басейни, СПА центрове и др.

Aquahouse Thermal & Beach
Вашата оценка