Опънат таван и стена Бонита с UV печат над стълби в частен дом гр. Свищов по проект на доц. Огнян Ламбев.

Ние от Бонита Ефект винаги Ви предлагаме най-добрите решения за Вашия дом. Смятаме, че стените и таванът на една къща са сред най-важните структурни елементи. Затова и дизайнът им е предопределящ за добрата визия на всяко жилище. Те биха могли да Ви предоставят широко поле за изява и големи възможности за цветово оформление и стил. Затова преди да се допитате до специалист е хубаво да помислите как точно искате да изглежда Вашето пространство.

Ако не знаете кое е най-доброто за Вашия дом, можете да разгледате нашите завършени проекти. В тях ще откриете разнообразни дизайни и проектантски решения, които прикриват недостатъците на помещенията. Това, което е особено за опънатите тавани е, че те са подходящи за всяко помещение, независимо от големината му. Друго предимство на опънатите тавани е, че те значително по-лесни за поддръжка и могат да се впишат във всеки интериор.

В този проект Ви представяме опънат таван и стена, изработени от Бонита Ефект с UV печат над стълби. Проектът беше изработен от доцент Огнян Ламбев като дизайнът бе съгласуван с нашите клиенти. За изпълнението на проекта бяха използвани единствено висококачествени материали, които ще устоят на изпитанието на времето.

Опънат таван и стена Бонита с UV печат
Вашата оценка