Опънати тавани

Цветове и десени

Показаните по-долу цветове може да варират от оригинала, но тук можете да получите общ поглед върху богатата цветова гама и разнообразието от материали. За окончателния избор на цвят Ви предлагаме каталог с образци от всеки един материал, както и ценни съвети от наша страна.

Кратка информация за предлаганите типове опънати тавани и комбинации

  • Опънати тавани с фотопечат позволяват да бъде визуализирано върху тавана практически всичко. В нашата галерия може да намерите над 500 идеи за опънати тавани с печат на различна тематика – небе, космос, пейзажи, класически картини на известни художници, цветя, животни, портрети, абстракции и др.
  • Огледалните опънати тавани са класическо и стилно решение, предпочитани както за големи и внушителни пространства, така и за малки помещения в частни домове. Това са най-често търсените опънати тавани.
  • Безшевни опънати тавани могат да се реализират до 5 м. на ширина и без ограничение в дължината.
  • Опънати тавани в комбинация с окачени тавани
  • С комбинацията от опънат таван и вградено осветление специалистите ни могат да реализират уникални дизайнерски решения по индивидуален проект на клиента. Монтираме реалистично нощно небе със светещи звезди, променяме цвета на опънатите тавани с помощта на RGB LED осветление, а принтираните върху опънати тавани класически картини на големите майстори оживяват с LED светодиодна лента. С помощта на дистанционно може да осигурим контрол върху осветлението на всички опънати тавани – вие решавате колко да е ярко или какъв да е цвета на светлината върху опънати тавани Бонита в конкретен момент.
  • Опънати тавани според вида на монтажа – харпунен монтаж или монтаж с профили