Опънати тавани

Технология

Опънати тавани Bonita се произвеждат на базата на специален немски PVC или текстилен материал. Разкрояването се прави в цеха ни в град Варна.

Таван Bonita е много еластичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз, не гори и не е токсичен. Монтажът е бърз, чист и безшумен. Изпълнява се от наши специалисти преминали обучение. Възможно е да се демонтира или сменя във всеки един момент, когато го изискват нуждите, модата или желанието.

С опънати тавани Bonita лесно се прикриват недостатаците на строителството, стари тавани, стени, кабели, тръби и други подобни, които искате да не се виждат.

Технически характеристики

Част от по-важните характеристики, които са ценени от клиентите ни:

Нечуствителност към влага

Bonita е идеален за помещения с висока влажност, като: басейни, бани и др. Предпазва железните конструкции от корозия.

Огледален ефект

Опънатите тавани Bonita позволяват на вашите продукти да се виждат от всяка част на помещението и по този начин имате възможност да използвате целия му обем, да направите незабравимо представяне на вашите продукти и да създадете впечатляващ имидж на вашия бизнес.

Лесен за почистване

Тавани Bonita имат дълъг живот. Материалът, от който се произвеждат е много здрав и надежден. Това позволява лесно почистване и поддържане.

Пожаробезопасен

Bonita отговарят на всички европейски стандарти за пожаробезопастност. Не са токсични, което позволява да се използват за болници и лаборатории, където тези изисквания са много строги.

Подобрява акустиката

Тавани Bonita действат затихващо на резонанса в помещенията и в комбинация със звукоизолиращи материали подобряват значително акустиката.